SOUTĚŽ o vstupenky na FESTIVAL FANTAZIE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na FESTIVAL FANTAZIE - www.chrudimka.cz

29. 6. - 9. 7. 2017 - Chotěboř

Festival fantazie je to největší festival popkultury v naší republice. Má program nabitý videohrami a moderními společen-skými hrami tanečními hrami hrami s miniaturami. Nechybí RPG sci-fi a technologie fantasy a horor mýty a historie ve filmech seriálech anime comics knihy přednášky besedy workshopy soutěže.

Setkat se můžete se zahraničními herci. Chybět nebude ani oblíbený Cosplay kostýmy z filmů a seriálů a na 1500 fanouškovských pořadů. Připraveny jsou projekce na 50 filmů.

Těšit se opět můžete na druhou největší deskohernu v České republice a na velkou videohernu kde si budete moci vyzkoušet novinky. Festivalu se zúčastní čeští vydavatelé: Albi MindOK REXhry CGE. Budete si moci zahrát jen tak nebo se zúčastnit některého turnaje o ceny. Na své si přijdou i příznivci válečných her s miniaturami či her na hrdiny RPG.

Chcete-li vyhrát vstupenky na FESTIVAL FANTAZIE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 25.6.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace