Soutěž o detoxikační set a sadu proti celulitidě od Weledy - www.ruzovychroust.cz

Soutěž o detoxikační set a sadu proti celulitidě od Weledy - www.ruzovychroust.cz

Soutěží se o 2 sady od kosmetické značky Weleda: Březový set na celulitidu březový sprchový peeling březový tělový olej masážní sisalová pomůcka a Březový detoxikační set 2 lahvičky BIO březové šťávy láhev na pití.

Pro účast ve slosování o ceny je třeba do komentáře pod článek odpovědět na soutěžní otázku:
„Z čeho podle vašeho názoru vzniká celulitida? A snažíte se jí nějak předcházet nebo se jí zbavit pokud jí trpíte?„

Březový detoxikační set - Dopřejte si očišťující detox s BIO Březovou šťávou. Pravidelné užívání této šťávy bez obsahu přidaného cukru je energizující očistnou kúrou. BIO Březová šťáva napomáhá detoxikaci organismu vyplavováním škodlivých látek a usazenin z těla. Flavonoidy obsažené v březových listech působí mírně močopudně očistná kúra se projeví také zdravě a odpočatě vyhlížející pletí.

Březový set na celulitidu - Při pravidelném používání Březového oleje na celulitidu lze vysledovat výsledky již po 28 dnech používání kdy dochází ke zpevnění a vyhlazení pokožky o 21 %. Tento efekt byl prokázán na základě dermatologických testů. Jeho efekt ještě podpoříte Březovým sprchovým peelingem který šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky zatímco vitální buňky zůstávají chráněné.

 

Datum ukončení soutěže: 9.6.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace