SOUTĚŽ o deskovou hru PUERTO RICO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru PUERTO RICO - www.chrudimka.cz

Ovládněte Nový svět!

Nový svět. Byla někdy na světě příležitost ke zbohatnutí než právě teď a právě tady? Nekonečné lány panenské přírody a lidé nadaní duchem obchodnickým i dobrodružným. Umíš řídit loď? Pak budeš boháč! Pěstuješ kukuřici kávu či indigo? I tobě budou v měšci cinkat zlaté dublony. Dokážeš opatřit pracovní sílu? Och jak snadno vydělané zlatky! Pokud ale zvládáš tohle všechno pak teprve ti doma v Evropě budou dámy padat k nohám a tvé dveře si budou podávat královští vyslanci.

Nový svět je jablko zralé k utržení. Myslíš že to zvládneš? Puerto Rico je strategická desková hra kde se hráči vžívají do role mocných magnátů kolonizačního období. V každém kole si vybírají z několika rolí jako je dozorce guvernér nebo stavitel a rozvíjejí své panství stavějí nové budovy zakládají plantáže nebo prodávají jejich výtěžek na trhu. Jen ten kdo dokáže využít silné stránky každé z těchto rolí ve správnou chvíli může ve hře zvítězit. Krabice se hrou obsahuje i dvojici rozšíření „Nové budovy' a „Šlechtici'.

Hra Puerto Rico obsahuje: 5 desek kolonií centrální herní plán 9 karet rolí 90 destiček budov 58 venkovských destiček 6 destiček lodí 1 kartu tržiště 120 žetonů kolonistů a šlechticů 50 válečků zboží 50 žetonů vítězných bodů 54 dublenů žetonů peněz rozšíření Nové budovy rozšíření Šlechtici a pravidla.

Chcete-li vyhrát deskovou hru PUERTO RICO od ALBI odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 24.6.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace