Soutěž o retro lednici Bulli - www.gorenje.cz

Soutěž o retro lednici Bulli - www.gorenje.cz

Chcete zaparkovat tuto lednici ve své kuchyni? Buďte kreativní! Představte si místo kde by mohla být zaparkovaná naše nová chladnička inspirovaná legendárním minibusem Volkswagen Bulli. Vydala se na cestu do dalekých krajin? Nebo zůstala ve vaší kuchyni?

Pro účast v soutěži nakreslete nebo namalujte co nejvěrněji lednici VW Bulli na nějakém zajímavém místě. Obrázek by měl být pouze velikosti A4 nebo A3 a může být nakreslený nebo namalovaný jakoukoli technikou. Na druhou stranu obrázku napište své jméno příjmení e-mail a věk. Obrázek pak odneste do jednoho z kuchyňských studií která jsou vypsána níže na této stránce a vložte jej přímo do lednice.

Na místě bude třeba vyplnit formulář že souhlasíte se soutěžními podmínkami. Pokud jej nevyplníte na místě můžete jej dodatečně vyplnit na této stránce. Za účastníky do 18 let musí vyplnit formulář rodič nebo zákonný zástupce.

Obrázky přijímáme do 23. května. Všechny vítěze vybere porota vyhlášení výherců proběhne 30. května na facebookovém profilu KUCHYNĚ gorenje.

 

Datum ukončení soutěže: 23.5.2017

Kategorie: Bílá technika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace