Soutěžte s Helveti.cz o pánské švýcarské hodinky Swiss Military Hanowa - www.helveti.cz

Soutěžte s Helveti.cz o pánské švýcarské hodinky Swiss Military Hanowa - www.helveti.cz

Chcete si zasoutěžit o jedny z nejprodávanějších pánských hodinek Swiss Military Hanowa 5161.2.04.007 v hodnotě 5290 Kč? Bude vám k tomu stačit trocha štěstí kreativity a hledání na našem e-shopu. Mrkněte na naši soutěžní stránku a třeba už za pár týdnů vám tyto nádherné švýcarské sportovní hodinky budou zdobit zápěstí.

Vyhlášení výherce proběhne 7. 6. 2017. Výsledky zveřejníme na sociálních sítích Helveti a na blogu a šťastného výherce budeme kontaktovat také emailem. Hodně štěstí!

Výhrou jsou pánské sportovní hodinky oblíbené švýcarské značky Swiss Military Hanowa v hodnotě 5290 Kč. Hodinky jsou vyrobeny z kvalitní oceli ciferník chrání safírové sklíčko které je vysoce odolné vůči poškrábání. Disponují datumovkou a luminiscenčními ručičkami a indexy. Voděodolnost modelu Hanowa 5161.2.04.007 Flagship je 100m a díky průměru pouzdra 42 mm velikostně padnou téměř na každou pánskou ruku.

 

Datum ukončení soutěže: 7.6.2017

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace