SOUTĚŽ o krém Sébium Global Cover na aknózní pleť - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ o krém Sébium Global Cover na aknózní pleť - www.zenyprozeny.cz

Vyhrajte v naší soutěži tónovaný krém Sébium Global Cover který okamžitě sjednotí pleť a překryje pupínky a micelární vodu Sébium H2O. Den za dnem je pleť jasnější a čistší. Sébium Global Cover je tónující péče která působí u zdroje pupínku díky technologii SeboRestore. Tato technologie navrací rovnováhu ve složení kožního mazu nazývaného sébum trvale obnovuje přirozenou hydratační funkci pleti a předchází vzniku nových pupínků. Jsou to v první řadě změny kožního mazu které stojí za příčinou mastné a aknózní pleti a vedou k dalším nedokonalostem jako jsou ucpané kožní póry a zarudlé pupínky. Pravidelným používáním produktu řady Sébium je obnovena biologická rovnováha pleti. Výsledkem je čistá plet bez projevu a stop po akné. Dlouhodobě.

Každý ze čtyř výherců obdrží balíček od Biodermy a v něm tónovaný krém Sébium Global Cover + micelární voda Sébium H2O 250ml na mastnou a aknózní pleť.

 

Datum ukončení soutěže: 26.3.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace