SOUTĚŽ o knihu Deník fejsbukové matky pokračuje - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Deník fejsbukové matky pokračuje - www.chrudimka.cz

Specifický smysl pro humor sebeironie a další stovky vtipných příběhů mámy od tří dětí kterou jste mohli poznat už v prvním díle Deníku fejsbukové matky tlačí na naši bránici snad s ještě větší silou než předtím.

Peripetie které rodiče dvojčata Viki a Fandu jejich malou sestru Bětku a domácí zvěřinec denně potkávají tentokráte zahrnují statusy z let 2012 2014. Jak to dopadne když se přetížená matka rozhodne ještě kromě plození rození kojení a výchovy dětí podnikat? Věřte že se budete smát od první do poslední stránky.

Stejně jako u prvního dílu i zde platí že knihu můžete začít číst zepředu zezadu nebo třeba i odprostřed a přesto vám nic neuteče. Všude se chytnete a všude se poznáte. V tomto vydání navíc najdete originální bonusový materiál.

Chcete-li vyhrát knihu Deník fejsbukové matky pokračuje odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace