2. SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - jaro 2017 - www.chrudimka.cz

2. SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - jaro 2017 - www.chrudimka.cz

23. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 JARO opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA LETŇANY v předjarním týdnu 10. a 11. března 2017.

Pro očekávaných dvacet tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči aromaterapii relaxaci regeneraci metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru ale též odborníci na masáže a fyzioterapii podiatrii akupresuru aromaterapii kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Trendy v líčení účesech odívání look 2017. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické umění Honza Hlaváček Martin Loužecký Romana Topinková Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů butiků a oděvních značek.

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights' patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera „CREATIVE IMAGE TEAM' tým tvoří vizážista kadeřník a modelka kteří budou tentokrát vybráni z fotografií na semifinálové téma „Dark Desire'. Vybraných osm týmů bude na jaře soutěžit přímo na veletržním podiu ovšem toto finálové téma bude již trochu jiné a tak diváci zůstanou po celou dobu v napětí který tým uspěje a jak bude vypadat vítězná práce. Další prestižní soutěží bude „FOTOMAKE-UP' pořádaný skvělou vizážistkou a mezinárodní mistryní 2002 Štěpánkou Podroužkovou tentokrát na téma „Avantgarde'.

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky značkové kosmetiky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 5.3.2017

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace