SOUTĚŽ o dvě knižní fantasy novinky od Ricka RIORDANA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knižní fantasy novinky od Ricka RIORDANA - www.chrudimka.cz

Apollónův pád - Utajené Orákulum

Jak nejlíp potrestat boha? Tím že z něj uděláte smrtelníka!

Přesně tak dopadl Apollón patron světla slunce léčitelství umění lukostřelby poezie tance a také proroctví. LUP! a z víc než čtyři a půl tisíce let starého boha je šestnáctiletý kluk. Místo luxusu a nádhery na hoře Olympu se válí ve smradlavé newyorské popelnici. Bez božských schopností se v obyčejném světě těžko přežívá zvlášť když je spousta těch kdo by se ho rádi zbavili nadobro.

Pokud chce z téhle bryndy vyváznout se zdravou kůží a dostat se zpět mezi bohy musí přesvědčit Dia a získat jeho ztracenou přízeň.

Existuje jen jediné místo kde může hledat pomoc: základna moderních polobohů známá jako Tábor polokrevných!

Magnus Chase a bohové Ásgardu - Prastarý meč

První díl trilogie inspirované tajemnými Vikingy a severskou mytologií od autora světového bestselleru Percy Jackson.

Magnus Chase žije na ulici a spí pod mostem. Za šestnáct let svého života už zažil víc hrůz a nebezpečí než leckterý dospělý. Jenže to nejhorší… to nejhorší ho teprve čeká! Schyluje se totiž k válce. Bohové Ásgardu a s nimi obři trollové vlci a další děsivé příšery připravují soudný den. Je třeba propátrat devět světů a najít zbraň ztracenou tisíce let!

První díl chystané trilogie bestsellerového autora Ricka Riordana tentokrát inspirované tajemnými vikingy a severskou mytologií.

No a pak jsem umřel. Konec.
Možná si myslíte: Ale Magnusi ty jsi neumřel doopravdy. Jinak bys nemohl vyprávět tenhle příběh. Jenom jsi měl smrt na jazyku. Pak tě zázračně zachránili bla bla bla.
Kdepak. Já vážně umřel. Na sto procent: vnitřnosti proražené životně důležité orgány spálené všechny kosti v těle polámané.
Lékařský termín pro to zní SMRT.

A smrt je občas jediný způsob jak začít nový život…

Chcete-li vyhrát dvě knižní fantasy novinky od Ricka RIORDANA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 3.3.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace