SOUTĚŽ o knihu O SLŮNĚTI KTERÉ CHTĚLO USNOUT - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu O SLŮNĚTI KTERÉ CHTĚLO USNOUT - www.chrudimka.cz

Ukolébejte dítě slovy ke spánku!

Inovativní metodu která vychází z kombinace relaxačních a psychologických technik a jednoduchého pohádkového příběhu představil švédský psycholog Carl-Johan Forssén Ehrlin poprvé v knize O králíčkovi který chtěl usnout. Tato kniha již krátce po svém vydání vzbudila velký ohlas a v mnoha zemích se během krátké doby stala bestsellerem.

O slůněti které chtělo usnout je další s napětím očekávaný příběh založený na stejné metodě která děti dokáže zklidnit a uvolnit tak aby se jim lépe usínalo. Tentokrát se děti seznámí se slůnětem Elenkou které nemůže usnout. Putuje i s maminkou do kouzelného lesa kde potkává nové kamarády krtka Dřímálka vílu Chrupinku myšku Popletu i králíčka Káju od kterého dostane kouzelný uspávací prášek aby mohla konečně usnout. Cestou se Elenka od přátel učí jak usínání může být zábavné a příjemné současně. Část knihy je věnována také nejčastějším dotazům rodičů. V této části autor vysvětluje jak s knihou pracovat aby metoda byla co nejúčinnější.

Tato metoda jak se mnozí psychoterapeuti shodují pomáhá dětem zejména v obdobích kdy jsou vystaveny větší zátěži vyrovnávají se přechodem do jeslí či školky jsou nemocné nebo zpracovávají příliš mnoho vjemů. Dětem které mají pravidelně potíže s usínáním tato kniha pomáhá osvojit si zdravé spánkové návyky a ustálit spánkový rituál.

Chcete-li vyhrát knihu O SLŮNĚTI KTERÉ CHTĚLO USNOUT odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 26.2.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace