SOUTĚŽ o strategickou deskovou hru MOMBASA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou deskovou hru MOMBASA - www.chrudimka.cz

Jak jsem čekal obchodní stanice Východoafrické společnosti se rozšířily také na západ. Dokonce ovládla několik klíčových diamantových dolů. Vypadá to že se nyní vyplatí investovat v Mombase namísto Kapského města kde už nám roste konkurence. Ostatně bude lepší mít více želízek v ohni. Až účetní knihy ale ukážou zda jsme se rozhodli správně...

Mombasa je určená náročným hráčům kterým umožní uplatnit schopnost strategického myšlení. Hráči se vžijí do role investorů v časech kolonialismu - budou nakupovat a prodávat komodity na trhu zvyšovat své podíly v obchodních společnostech a rozšiřovat svoji sféru vlivu. Mombasa nabízí opravdu velké množství strategií s nimiž lze dosáhnout vítězství vybrat tu správnou ale není vůbec jednoduché!

Hra obsahuje: herní plán 4 stupnice společností 4 desky hráčů 88 karet 60 obchodních stanic 16 označovacích kamenů 20 bonusových kamenů 4 kalamáře 4 diamanty 72 žetonů knih 10 startovních destiček 4 bonusové destičky 60 mincí žeton začínajícího hráče bloček pro zápis bodů 4 přehledové karty a pravidla.

Chcete-li vyhrát strategickou deskovou hru MOMBASA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 22.2.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace