SOUTĚŽ o herní novinku MAGICON a další hry od Lucie Ernestové - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o herní novinku MAGICON a další hry od Lucie Ernestové - www.chrudimka.cz

V Chrudimi sídlí unikátní regionální zastoupení Duhové kočky - autorské dílny výtvarnice Lucie Ernestové.

Je založeno na výjimečně blízké spolupráci Mirky a Lucie. Již čtvrtým rokem nabízí prodejvýstavy trhy Fler jarmarky přímý prodej prezentaci ukázky práce s komunikačními kartami ve školách školkách jazykových a jógových centrech programy na míruknihovny dětská oddělení nemocnic školy a nově pořádání výstav obrazů ze souboru Cesta k sobě a Cesta životem. V březnu se můžete těšit na výstavu v Krajské knihovně v Pardubicích s bohatým doprovodným programem.

Soutěžte o novinku - parádní rodinnou karetní hru Magicon která svádí k tvoření příběhů podporuje logické myšlení a zlepšuje postřehové schopnosti. Dalšími cenami jsou oblíbené Zvířátkové hry a zábavná hra do lesa na zahradu i do bytu Honba za pokladem.

Chcete-li vyhrát herní novinku MAGICON a další hry od LUCIE ERNESTOVÉ - DUHOVÁ KOČKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 3.1.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace