SOUTĚŽ o vstupenky na GREGORIAN do Pardubic - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na GREGORIAN do Pardubic - www.chrudimka.cz

13. února 2017
Tipsport Arena Pardubice

Gregorian je uskupení německých vokálních zpěváků kteří převádějí rockové a popové skladby do gregoriánského stylu.

Hamburský hudební producent Frank Peterson přišel na začátku devadesátých let s nápadem propojit gregoriánský chorál s moderní hudbou a založil s Michaelem Cretuem projekt Enigma. Pod označením gregorianský začali produkovat po prvotním úspěchu Enigmy s albem Sadness.

Na konci devadesátých let myšlenku Gregorianu oživil a pověřil svůj tým Michael Soltau Jan-Eric Kohrs a Carsten Heusmann přepracováním aktuálních hitů popmusic do stylu který se blíží zpěvu středověkých mnichů. Tento styl je znám pod názvem Gregoriánský chorál z něhož je název skupiny odvozen. Dvanáctičlenná skupina zpěváků se tak věnuje stylu který na pokraji hudby klasické a popu případně je jejich tvorba označována jako Chill-Out.

První album Gregorian Masters of Chant vydané v roce 1999 znamenalo mezinárodní úspěch. Fanoušci se dalších alb dočkali v ročních odstupech. Až do čtvrtého dílu Masters of Chant IV zůstal zvuk skupiny stejný teprve s albem The Dark Side které bylo vydáno v listopadu 2004 přišel do skupiny zvuk rockovější.

16letá sága Masters Of Chant definitivně končí posledním evropským turné také v 5 městech Česka.

Jsou jiní nenapodobitelní a dokonalí roucha mnichů sborový zpěv a unikátní světelná a pódiová show neskutečný zážitek a pozitivní emoce.

Unikátní Gregorian dovedli svou hudbu až k magické dokonalosti každý nástroj a hlas mají své nezaměnitelné místo a tvoří dokonalou harmonii.

Chcete-li vyhrát 3 x 2 vstupenky na GREGORIAN do Pardubic odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 13.12.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace