Soutěž o zájezd do studia F1 - www.formule1-sport1tv.cz

Soutěž o zájezd do studia F1 - www.formule1-sport1tv.cz

Čeští a slovenští motorističtí fanoušci mají unikátní příležitost se stát součástí živého vysílání závodního studia Formule 1 Velké ceny Abú Dhabí které uzavře sezonu 2016. Televizní stanice Sport1 a Sport2 které exkluzivně vysílají závody F1 v České republice a na Slovensku na závěr sezony připravily pro své diváky soutěž o zájezd do studia Formule 1 v Budapešti. Ti se tak mohou podívat do zákulisí přímého přenosu nejrychlejších a nejprestižnějších motoristických závodů na světě.

Zájezd se uskuteční 27. listopadu kdy se koná závěrečná Velká cena Abú Dhabí která uzavře napínavou sezonu 2016. V té se až stále ještě přetahují o mistrovský titul jezdci Mercedesu Lewis Hamilton a Nico Rosberg. Závěrečné dva závody tak slibují dramatické rozuzlení které přidává samotné soutěži o zájezd na atraktivitě. Fanoušci budou moci sledovat nervy drásající boj o trofej pro nejlepšího jezdce roku 2016 společně s moderátory a komentátory Sport TV.

Účast v soutěži je jednoduchá. Stačí co nejpřesněji zodpovědět otázku která se váže k Velké ceně Brazílie která se jede již v neděli 13. listopadu 2016. Fanoušci Formule 1 mají za úkol uhádnout hodnotu nejrychlejšího kola závodu na tisícinu sekundy. Soutěž potrvá do 12. listopadu kdy přesně v čase 23:59 skončí.

Soutěžit mohou jak zákazníci vybraných operátorů kteří stanice Sport1 a Sport2 mají ve své nabídce tak i všichni ostatní motorističtí fanoušci a diváci stanic Sport1 nebo Sport2. Pro zákazníky operátorů jsou vytvořené speciální přístupy na soutěžní microsite. Jedná se konkrétně o: Digi CZ Digi SK Slovak Telekom Orange SK T-Mobile Sledování TV O2 Nej CZ UPC a Skylink.

 

Datum ukončení soutěže: 12.11.2016

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace