SOUTĚŽ o vstupenky na koncert Andyho McKee - kytarového mistra - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na koncert Andyho McKee - kytarového mistra - www.chrudimka.cz

7. prosince 2016 Meet Factory - Praha
Speciální host: český kytarista TOMÁŠ J HOLÝ

Koncert Andy McKeeho v Praze se uskuteční v práci jeho celosvětového turné THE NEXT CHAPTER. Do Prahy přicestuje Andy z Tel Avivu a dále pokračuje do Osla.

Andy vládne svěží mladistvou energií a vkládá ji do svých autorských skladeb. Klade velký důraz na strukturu skladby a také na její melodickou složku. Jeho hraní je potěchou pro uši i oči magicky mění kovové struny kytary na symfonický orchestr pomocí speciálních technik. Používá jiné naladění a tím získává i odlišný zvuk a vyznění svých skladeb vytváří zvuky perkusními poklepáními na různé části kytary částečnými kapodastry či perfektní hraní oběma rukama. Jeho nezaměnitelný styl navíc ve spojení se speciální harfovou kytarou dělá Andyho unikátním s velkým vlivem na své posluchače i kolegy umělce.

Živá vystoupení Andyho se stala místem fascinace nad hudebním uměním a dokonalostí získala mu mnoho věrných fanoušků. Na konci roku 2015 se Andy rozhodl vydat živé album které obsahuje všechny jeho zásadní skladby zaznamenané na koncertech v Aténách Duluthu či Birminghamu. Andy osobně prošel záznamy všech tří koncertů a vybral nejlepší skladby. Doufá že jeho živé album poskytne fanouškům možnost znovu prožít své oblíbené koncerty a umožní zažívat příval pozitivní energie stejně jako koncerty samotné. A to i pro ty kteří jeho koncert ještě neměli šanci navštívit.

Chcete-li vyhrát 4 x jednu vstupenku na koncert Andyho McKee odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 4.12.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace