SOUTĚŽ o knižní novinku VÁŽKA V JANTARU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní novinku VÁŽKA V JANTARU - www.chrudimka.cz

Bývalá zdravotní sestra a v současnosti úspěšná primářka Claire Randallová se s dospělou dcerou Briannou vrací do zamlžených kopců Skotské vysočiny. Vypráví jí neuvěřitelný příběh v němž ožívá starodávná legenda druidů. Brianna se dozvídá o tajemném kruhu z kamenů o lásce jež překonává hranice časui o Jamesi Fraserovi bojovníkovi jehož udatnost donutila mladou Angličanku vyměnit život v jistotě za vír nebezpečných nástrah. Její strhující dobrodružství pokračuje v 18. století ve Francii kde se setkává s princem Karlem Eduardem Stuartem. Neuznaný následník trůnu se s pomocí skotských klanů pokouší ujmout svého dědictví. Claire se snaží povstání předem odsouzené k neúspěchu překazit a zoufale bojuje o záchranu svého dítěte i muže jemuž věnovala srdce.

Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka.

Strhující příběh pokračuje přes pletichami prolezlý francouzský soud na skotskou vysočinu a to prostřednictvím války a smrti v zoufalém boji za záchranu dítěte i muže kterého miluje.

Chcete-li vyhrát knižní novinku VÁŽKA V JANTARU odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 20.11.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace