SOUTĚŽ o tři původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.chrudimka.cz

Láskyplná smrt

Stanislava Berku bývalého šéfa jihomoravské krajské mordparty tentokrát vyhledá jeho spolužák známý advokát Nebeský který zastupuje klienta obviněného z vraždy své milenky. Důkazy jsou přesvědčivé a vše ukazuje na to že inženýr Zábrana svou přítelkyni skutečně zavraždil. Advokát má ovšem jisté pochybnosti. Berka zpočátku neví co si má o obviněném myslet. Když však postupně odkrývá životní tajemství mrtvé ženy zjišťuje že její milenec není zdaleka jediný kdo by měl motiv a možnost tuto vraždu spáchat…

Červený mustang se nevrátil

Kniha nejzajímavějších kriminálních případů z celé republiky jež známému českému autorovi vyprávěli sami detektivové kteří jednotlivé kauzy vyšetřovali a pachatele usvědčili. Kromě napínavého děje a nečekaného rozuzlení jsou povídky i výtečnou sondou do lidských osudů odhalují nejen to jak ke zločinu došlo ale bezprostředně odpovídají i na otázku proč. Jedinečný je také autorův pohled na velice náročnou práci kriminální služby.

Dravec

Krásný jarní den se změní v noční můru když je pod mostem v blízkosti potoka nalezena mrtvá dívka bez bot. Vyšetřování se ujímají tři králové jak kolegové říkají kriminálním inspektorům Čemusovi Plevákovi a Justovi. Brzy odhalí její identitu je to vnučka místního ne příliš oblíbeného exposlance. Podezřelých je více než dost a najít mezi nimi vraha není snadné. Elitním kriminalistům navíc komplikuje práci i děravá legislativa a další případy které je třeba vyřešit dříve než pachatelé uniknou spravedlnosti.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří původních českých detektivek z nakladatelství MOBA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 2.11.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace