SOUTĚŽ o knihu PHOTOSHOP - příklady z praxe - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu PHOTOSHOP - příklady z praxe - www.chrudimka.cz

Neučte se Photoshop naučte se s ním pracovat.

Photoshop i když si to mnoho lidí chybně myslí není nástroj pro fotografy. Fotografům jsou určeny špičkové aplikace jako Lightroom Capture One ON1 a celá řada dalších. Photoshop je nástroj pro grafiky pro pokročilé retuše a úpravy fotografií a zejména pro montáže skládání obrazů a vytváření nové a jiné reality.

Glyn Dewis je profesionální fotograf školitel a umělec a v této publikaci seznámí čtenáře metodou krok za krokem s celou řadou postupů technik a efektů pomocí kterých lze přetvořit snímky v nové působivější dílo. První část knihy je věnována základním postupům zejména technikám provádění výběrů za pomoci různých nástrojů nebo popisu detailů práce s vlastními štětci a nastavením jejich parametrů. Na rozdíl od řady jiných postupů které bývají často vázané pouze na specifické případy jsou ukázky v této knize velmi dobře využitelné v běžné praxi ať už jde o tvorbu nejrůznějších odlesků posouvatelné vinětace přidávání textury nebo třeba barevné sladění jednotlivých snímků použitých pro montáž.

Autor klade důraz na skutečně nedestruktivní pracovní postupy které umožňují kdykoli provést změnu v nastavení jednotlivých filtrů a úprav. Ukáže mimo jiné i práci s inteligentními objekty využívání filtru Camera Raw a celou řadu dalších pokročilých postupů jejichž základem je práce na vrstvách a využití jejich vzájemného prolínání.

Druhá část knihy je tvořena několika komplexními projekty kde autor provede čtenáře krok za krokem kompletním a detailním postupem od základních snímků až po dokončení celého díla.

Chcete-li vyhrát knihu PHOTOSHOP - příklady z praxe odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 12.10.2016

Kategorie: Foto & Video


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace