Soutěž o další z thrillerů Petera Maye. Vyhrajte tři audioknihy! - naposlech.cz

Soutěž o další z thrillerů Petera Maye. Vyhrajte tři audioknihy! - naposlech.cz

Pokuste se vyhrát jednu ze tří audioknih! Thriller Petera Maye Čtvrtá oběť vychází právě jako audiokniha v podání herců Martina Myšičky a Jany Plodkové. Soutěž probíhá až do neděle!

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook jsme pro vás připravili soutěž o tři novinkové audioknihy Čtvrtá oběť. Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte jednu ze tří audioknih připravených ke stažení na Audiolibrix.

Cesty čínského komisaře Li a americké patoložky Margaret se vlivem okolností rozdělily ale vyšetřování série rituálních poprav v Pekingu je opět svede ke spolupráci ať už se jim to líbí nebo ne. První tři oběti kdosi omámil drogami svázal označil číslovaným plakátem s přezdívkou a nakonec zručně sťal. Čtvrtý zavražděný dopadl stejně jenže provedení se v detailech lišilo a navíc šlo o amerického diplomata čínského původu. Co skrýval a proč zemřel stejně bizarním způsobem jako další tři Číňané?

Soutěž končí v neděli 11. září 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce z nichž každý získá kód pro bezplatný odběr audioknihy Co v obchodu Audiolibrix. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 11.9.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace