SOUTĚŽ o tři vstupenky na HighJump CUP - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři vstupenky na HighJump CUP - www.chrudimka.cz

Závod v jednom z nejatraktivnějších extrémních sportů účast nejlepších českých skokanů nadupaný doprovodný program koncerty a DJ´s to je HighJump Cup 2016. První ročník poháru v extrémních skocích do vody v otevřené přírodě proběhne v prostředí žulového lomu u Trhové Kamenice 2. a 3. září 2016.

Návštěvníci se mohou těšit na dvoudenní program složený ze skokanského závodu z platformy 12 a 16 metrů nad vodní hladinou. Dále pak závod ze speciální houpačky.

Atraktivní součástí jsou také exhibiční skoky těch nejlepších a nejodvážnějších skokanů z výšky přes 20 metrů. Svou účast na závodech již v tuto chvíli přislíbili přední čeští skokani a skokanky. Proto se fanoušci nejen extrémních sportů mohou těšit na špičkové výkony těch nejlepších skokanů tohoto nejstaršího extrémního sportu vůbec. Kromě závodů ve skocích přijede i skupina tzv. splashdiverů z Německa kteří se po-starají o velkou a nenapodobitelnou show ve skoku stylových placáků. Svůj program předvede také skupina Krasoplavci.

Na své si přijdou na HighJump Cupu i milovníci hudby. V pátek a v sobotu jsou po skončení závodů připraveny zahrát kapely Volant Dukla Vozovna Pio Squad a další. Pro milovníky taneční hudby pak nebudou chybět ani vystoupení DJ´s.

Chcete-li vyhrát tři vstupenky na HighJump Cup 2016 odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace