Vyhrajte vychytávky na léto od Shell ClubSmart! - www.auto.cz/vyhrajte-vychytavky-na-leto-od-shell-clubsmart-2-96801

Vyhrajte vychytávky na léto od Shell ClubSmart! - www.auto.cz/vyhrajte-vychytavky-na-leto-od-shell-clubsmart-2-96801

Odpočítáváte dny do letní dovolené? Vypravujete děti na tábor? Konečně si užíváte chvíle relaxace na zahrádce?
Podělte se o nejpohodovější fotku s letní tematikou a soutěžte o dárečky z nového katalogu Shell ClubSmart které Vám zpříjemní dovolenou!

Jak atraktivní odměny jednoduše získáte?
Ukažte nám co dělá právě Vaše léto opravdovým! Do 7. 8. zašlete svou nejvýstižnější fotku v duchu hesla „cestou necestou na dovolenou' na soutěžní e-mail souteze@cncenter.cz do předmětu uveďte heslo „Shell'. Na fotografii zachyťte co právě pro Vás znamená letní cestování a odpočinek. Můžete posílat jak selfie tak klasické záběry situací vystihujících podle Vás pohodu horkých dní dobrodružství na cestách nebo nezapomenutelné prázdninové chvíle s přáteli.
8 autorů nejzajímavějších příspěvků bude odměněno hodnotnými cenami z nového katalogu věrnostního programu Shell ClubSmart společnosti Shell. Porota v pondělí 8. 8. zaslané snímky vyhodnotí a v pátek 12. 8. vyhlásí výherce. Vítězné fotografie budou zveřejněny na www.auto.cz a zároveň jejich autoři obdrží informační e-mail.

Těšíme se na to nejlepší z Vašich letních cest!

 

Datum ukončení soutěže: 7.8.2016

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace