Co naučil tučňák Kryštofa Hádka? Vyhrajte 3 audioknihy. - naposlech.cz

Co naučil tučňák Kryštofa Hádka? Vyhrajte 3 audioknihy. - naposlech.cz

Až do 7. srpna můžete soutěžit o tři nové audioknihy podle románu Toma Michella Co mě naučil tučňák. Jihoamerické dobrodružství se zachráněným tučňákem vypráví s britským humorem Kryštof Hádek.

Když Angličan Tom přijme místo učitele na prestižní argentinské internátní škole ještě netuší že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka jehož zachrání z ropné skvrny. Rychle se však ukáže že s pernatcem Juanem Salvadorem je navzdory těžkým časům peronistické vlády velká legrace. Nečekaný „domácí mazlíček' se stane maskotem ragbyového týmu důvěrníkem paní domácí hvězdou večírků ale třeba i plaveckým trenérem… Překvapivé jihoamerické dobrodružství s neobvyklým parťákem je vyprávěné s proslulým britským humorem a nadhledem.

Soutěž končí v neděli 7. srpna 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce z nichž každý získá kód pro bezplatný odběr audioknihy Co v obchodu Audiolibrix. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 7.8.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace