SOUTĚŽ o vstupenky na hudební festival BENÁTSKÁ! 2016 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na hudební festival BENÁTSKÁ! 2016 - www.chrudimka.cz

28. - 31. července 2016 - Liberec

Již 24. ročníku festivalu Benátská! přinese kromě vystoupení hudebních hvězd i doprovodný program ze kterého si vybere každý návštěvník festivalu.

Michael Schenker přiveze na Benátskou hity Scorpions i UFO!

Prošel slavnými Scorpions působil v britské hardrockové legendě UFO a velké renomé si vydobyl i na sólové dráze. Řeč je o německém hardrockovém a heavymetalovém kytaristovi Michaelu Schenkerovi který dorazí jako další zahraniční headliner na festival Benátská! Jeho vystoupení bude exkluzivní už jen tím že se Schenker letos objeví pouze na třech evropských festivalech. Předvede průřez celou svojí kariérou takže dojde na hity Scorpions UFO či domovské Michael Schenker Group.

Michael Schenker navíc nebude jedinou zahraniční rockovou novinkou v programu Benátské! Pořadatelům se podařilo ulovit britskou metalovou kapelu DragonForce která se může pochlubit nominací na Grammy statusem prvního metalového bandu který byl v Americe oceněn zlatou deskou za digitální prodej svých alb.

Festival Benátská! již zveřejnil prvního headlinera britského zpěváka Toma Jonese a k již ohlášeným jménům doplnil například Mandrage Horkýže Slíže Tublatanku Olympic Doctora P.P. Thoma Artwaye Visací zámek Metalindu Vltavu Annu K. Mňágu a Ždorp nebo Ewu Farnou. Ve Vesci u Liberce bude mít svou festivalovou premiéru i Hana Zagorová.

Další info na www.benatska.cz.

Chcete-li vyhrát vstupenky na hudební festival BENÁTSKÁ! 2016 odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 24.7.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace