Soutěž o tři detektivky pro letní dny - naposlech.cz

Soutěž o tři detektivky pro letní dny - naposlech.cz

Pro dlouhé letní dny připravilo vydavatelství OneHotBook další ze série případů oddělení Q detektivku Složka 64. Více než sedmnáct hodin skvělé interpretace Igora Bareše může potěšit tři výherce naší soutěže.

Zneužívání a násilí patřily ještě před čtyřiceti lety do každodenního života žen deportovaných na dánský ostrov Sprogø. Podobný osud potkal i Nete Hermansenovou jíž následky zdejšího pobytu pronásledují celý život. Asad s Rose přimějí Carla aby znovu otevřel starý případ a pokusil se zjistit co se tehdy dělo. Brzy si však uvědomí že se jedná jen o malou součást něčeho mnohem většího. O nejhorší možné zneužívání moci kterému stále není konec. Carl mezitím řeší i jiný dávný případ úmrtí z roku 1978 kdy se za záhadných okolností utopil jeho strýc.

Soutěž končí v neděli 3. července 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce kteří získají audioknihu na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 3.7.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace