SOUTĚŽ o balíčky dobrot od Prima Comedy Central - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ o balíčky dobrot od Prima Comedy Central - www.zenyprozeny.cz

Nekonvenční South Park populární Griffinovi nebo osvědčená Taková normální rodinka. Tyto a spoustu dalších seriálů můžete každý den sledovat na nové stanici Prima Comedy Central která se postará o nekonečnou porci zábavy a humoru. Nyní se navíc můžete zapojit do soutěže o balíček dobrot a tematické flash disky. Sledování seriálů patří v současnosti k nejpopulárnějším způsobům zábavy. Důvodů je mnoho. Stejně jako u filmu si v moři seriálů najde každý to své. Na rozdíl od filmů ale nezaberou tolik času i když v konečném důsledku nabídnou mnohem delší zábavu. Stejně jako filmy přináší seriály také kultovní hlášky a postavy. Prima Comedy Central ale nečerpá svůj humor jen ze zahraničních seriálů vsází také na vlastní produkci. Kromě krátkometrážního seriálu Potkali se na sídláku se od letošního dubna mohou diváci naplno zasmát u nové stand-up show Comedy Club.
Aby se vám vaše oblíbené seriály skutečně dobře sledovaly máme pro tři z vás připravený balíček dobrot od Prima Comedy Central se kterými můžete klidně uspořádat seriálový maraton. Každý výherce se navíc může těšit na stylový 8GB flash dish ve tvaru jednoho z hlavních hrdinů seriálu South Park.

 

Datum ukončení soutěže: 29.6.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace