Soutěž o novou kuchařku Zdravá výživa pro celou rodinu - www.webozdravi.cz

Soutěž o novou kuchařku Zdravá výživa pro celou rodinu - www.webozdravi.cz

Jíst zdravě v průběhu celého dne jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka.

Kuchařka Zdravá výživa pro celou rodinu je nepřehlédnutelnou výjimkou v rozbouřeném moři informací týkajících se způsobu stravování. Sto osmdesát rozmanitých receptů splňuje současně kritéria pro makrobiotickou bezlepkovou a diabetickou stravu inspiraci zde najdou i ti kdo trpí alergií na bílkoviny kravského mléka. Jednotlivé recepty jsou připraveny tak aby jejich základy byly použitelné také pro děti od kojeneckého věku.

Knihu si zamilujete pro její přehlednost jednoduchost a jasný otisk autorčiných osobních zkušeností. Najdete v ní recepty na ranní zeleninové polévky ranní kaše polední polévky a hlavní jídla a také obecné zásady vaření jednotlivých složek potravy respektované západní vědou a zároveň inspirované principy východních kultur.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.grada.cz

Tři z vás můžete vyhrát kuchařku Zdravá výživa pro celou rodinu.

Soutěž probíhá od 19. června do 3. července 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 3.7.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace