Soutěž o FlapJack: mlsejte bez výčitek - www.mezizenami.cz

Soutěž o FlapJack: mlsejte bez výčitek - www.mezizenami.cz

Svědomitě si hlídáte jídelníček pečlivě počítáte každou kalorii dřete ve fitku minimálně třikrát týdně jenže pak vás ve škole v práci či na cestách přepadne hlad a chuť a vy neodoláte a sáhnete po koblize čokoládovém dortíku či rakvičce se šlehačkou.

Je úplně jasné že vás po takovéhle „akci' pronásledují výčitky svědomí! My vám poradíme jak se výčitek zbavit a už na pořád se jim vyhnout. Stačí k tomu ovesná tyčinka FlapJack od Rupy. Tahle chutná svačinka kterou můžete mít stále v pohotovosti nachystanou v kabelce v batůžku i v zásuvce pracovního stolu ukojí vaši chuť na sladké ale protože její hlavní složkou jsou ovesné vločky půjde o rozhodně zdravější mlsání než výše zmíněné kalorické bomby.


Oves se řadí mezi tzv. superpotraviny což jsou potraviny s mimořádně vysokým obsahem cenných živin. V případě ovsa jsou to především bílkoviny nenasycené mastné kyseliny vitamíny B1 B6 a E železo vápník a fosfor. Zároveň obsahuje dostatek vlákniny která je nezbytná pro správné zažívání. „ Abychom mohli cereálie považovat za dobrý zdroj vlákniny měly by být v jedné porci alespoň 3 gramy tedy 10% doporučené denní dávky. Flapjacky od Rupy tento předpoklad splňují' doplňuje Tomáš Šteiner výživový poradce a lektor České naturopatické společnosti.


Více informací o tyčinkách a odpověď na soutěžní otázku najdete na: www.flapjacky.cz www.facebook.com/flapjackynedrobi/.

Tři z vás můžete vyhrát baení tyčinek FlapJack od Rupy.

 

Datum ukončení soutěže: 3.7.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace