SOUTĚŽ o knihu DENÍK FEJSBUKOVÉ MATKY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu DENÍK FEJSBUKOVÉ MATKY - www.chrudimka.cz

Knížka je naprostým unikátem. Je to totiž zřejmě jediná kniha na světě která je napsaná pouze s pomocí statusů.

Je to kniha ve které nenajdete klasický začátek ani konec. Nemá strhující děj ba ani žádnou hlavní dějovou linku. Nemá ani ilustrátora či slavného spisovatele jak bývá zvykem. Nemá dokonce kladného či záporného hrdinu. Můžete ji začít číst zepředu zezadu nebo třeba i odprostřed a přesto vám nic neuteče.

Je plná statusů. Obyčejných ale přesto neuvěřitelných vtipných nepředvídatelných minipříběhů které přináší sám život. Příběhů matky tří dětí věčně pracujícího manžela psa želvy šneků a několika koček. Matky která má neobyčejný smysl pro humor sebeironii a schopnost vypointovat své příběhy coby maminky na mateřské dovolené do statusů ve kterých se budete možná poznávat i vy a u jejichž čtení se budete nepřetržitě usmívat.

Knížka kterou a v tomto případě nejde o klišé napsal s úsměvem na rtech sám život.

Chcete-li vyhrát knihu DENÍK FEJSBUKOVÉ MATKY odpovězte e-mailem na všechny soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 4.7.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace