SOUTĚŽ o vstupenky na festiválek SKOTSKO V KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na festiválek SKOTSKO V KOSTELÍKU - www.chrudimka.cz

sobota 9. července 2016 Kostelík

Zní to neuvěřitelně ale Skotsko v Koste-líku se nezadržitelně blíží.

Tímto vás Občanské sdružení Kostelík srdečně zve k návštěvě festivalu na kterém se vám každým rokem snaží připravit něco nového. A tak tomu bude samozřejmě i letos.

Kromě tradiční skvělé hudby a dalších festivalových radostí si budete moci vyzkoušet skotské hry v provedení klubu Kládaklan. Milovníkům dud můžeme oznámit že zahájení letošního ročníku proběhne za zvuku obou českých dudáckých skupin. Příjemnou novinkou je také autobusová doprava z Rakovníka i večer zpět. Pokud se Vám domů přesto chtít nebude je zde možnost nocování ve stanovém městečku.

O Vaše chutě se opět postará skvělé občerstvení Penzionu Šéba s horami pochutin a proudy piva Bakalář. Po loňském úspěchu máme taktéž přislíben haggis skotské národní jídlo. S radostí také můžeme oznámit že i letos nás čeká ochutnávka whisky a opět v režii pana Václava Routa. Pokud neholdujete alkoholu můžete potěšit svůj zrak a navštívit kapli s výstavou obrázků. A pro nejmenší bude připraven dětský koutek.

Chcete-li vyhrát vstupenky 3x2 na festiválek SKOTSKO V KOSTELÍKU odpovězte e-mailem na soutěžní všechny otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 3.7.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace