Soutěž o poukazy na permanentky ve Wakemaster Wakearálech - www.freeride.cz

Soutěž o poukazy na permanentky ve Wakemaster Wakearálech - www.freeride.cz

Internetový magazín Freeride.cz/Water přináší společně s firmou Wakemaster soutěž o permanentky na jízdné ve svých Wakeareálech. Jedná se o síť wakeparků - areálů určených pro wakeboarding a vodní lyžování - po celé České Republice.

Hraje se celkem o 10 poukazů které může vítěz uplatnit v jakémkoliv areálu pod hlavičkou Wakemaster Wakeareály a to na pronájem celého vleku na 1 hodinu + zapůjčení vybavení. Znamená to že s partou můžete vyrazit a využít vlek i vybavení zcela zdarma po dobu jedné hodiny. Pokud vám bude vyhovovat spíše individuální ježdění tak můžete poukaz využít jako celodenní lístek do zbrusu nového areálu v České Lípě - Dubici.

K tomu abyste byli zařazeni do slosování stačí správně odpovědět na tři jednoduché soutěžní otázky. Nápovědu najdete na www.wakearealy.cz nebo na facebookové stránce Wakeareálů. Svoje odpovědi můžete posílat do neděle 12. června 23.59 hodin. Následně proběhne slosování autorů správných odpovědí a 10 z vás vyhraje 1-denní permici. Tak pojďte na to!

 

Datum ukončení soutěže: 12.6.2016

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace