Soutěž o lehký tónující krém Syncare Zinci SPF 50+ - www.webozdravi.cz

Soutěž o lehký tónující krém Syncare Zinci SPF 50+ - www.webozdravi.cz

Sluneční paprsky pomalu ale jistě nabírají na své intenzitě. Toužíte-li po krásně opálené pokožce pak nepodceňujte dokonalou ochranu a pobyt na slunci neriskujte bez speciální kosmetické péče.
Lehký tónující krém SynCare ZINCI SUN s vysokým SPF 50+

Je vhodný pro všechny typy pleti zejména citlivé se sklonem k hyperpigmentaci. Obsahuje fyzikální a nedráždivé UVA a UVB hybridní filtry chránící pokožku před negativními vlivy slunečního záření. Zamezují jejímu předčasnému stárnutí a přitom pokožku nezatěžují. Je obohacen o speciální pigmenty rozjasňující pleť kterou současně sjednotí takže působí upraveně. Krém je jedinečný svou ultra lehkou hedvábnou texturou která vytváří neviditelný závoj a zvyšuje přitažlivost obličeje i jeho zdravý vzhled.


Tónující krém SynCare ZINCI SUN 50+ je ideálním přípravek pro ochranu jemné pleti obličeje po celý den na pláži při sportu nebo procházce městem. Je velmi lehký nezanechává mastný film sjednocuje a rozjasňuje pleť.


Zakoupíte v lékárnách a kosmetických studiích za 360 Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.syncare.cz.


Tři z vás můžete vyhrát Tónující krém SynCare ZINCI SUN 50+

 

Datum ukončení soutěže: 29.5.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace