Vyhrajte svítící boxy pro psaní vzkazů - www.nordicday.cz

Vyhrajte svítící boxy pro psaní vzkazů - www.nordicday.cz

Potrpíte si na detaily a zároveň máte kreativní duši? Svítící box s vyměnitelnými nápisy vám doma rozhodně nemůže chybět! Napište na něj vzkaz pro svou drahou polovičku nebo si vystavte na poličku své oblíbené motto. Vaší fantazii se meze nekladou naopak. A teď si s námi o svítící box můžete zasoutěžit!

Napište nám co byste si na lightbox napsali vy. Mějte při vymýšlení na paměti že menší i větší box mají omezený počet znaků. Maximálně tedy vytvořte nápis o 24 znacích včetně mezer můžete použít i srdíčko nebo hvězdičku - seznam znaků vidíte na obrázku. Nejoriginálnější nápisy odměníme lightboxy od holandské značky A Little Lovely Company.

Soutěžní ceny

1. cena - Svítící box s nápisy Lightbox A4

2. cena - Svítící box s nápisy Lightbox A5

Soutěž probíhá: 9. 5. - 22. 5. 2016

23. 5. vybereme 10 finalistů s nejoriginánějšími nápady jejich nápisy nafotíme přímo na lightboxu a naši fanoušci na Facebooku následně svými hlasy rozhodnou kdo menší a větší lightbox vyhraje. Hlasování na Facebooku bude probíhat 23. - 29. 5.

Každý účastník soutěže může odpovědět pouze jednou. Výherci budou uvedeni 30. 5. 2016 na našem Facebooku na webu v textu soutěže a každému výherci navíc pošleme informaci o výhře e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.5.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace