SOUTĚŽ o tři knihy ETIKETA DO KAPSY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy ETIKETA DO KAPSY - www.chrudimka.cz

Když se řekne do kapsy myslí se tím něco co máme pořád po ruce co je pohotově k dispozici co můžeme mít stále u sebe. Taková je Etiketa do kapsy: stručná jasná přehledná malého formátu tak aby čtenář jen sáhl nalistoval téma které ho zajímá a měl rázem jasno.

Proto se texty omezují jen na nezbytná poučení fotografie jsou názorné výklad čtenáře nezatěžuje spoustou informací; kniha je proto výbornou pomůckou pro rychlou orientaci v různých společenských situacích. Obsahuje vše co v každodenní praxi potřebujeme: etiketu oblékání stolování představování a zdravení poučíme se jak se chovat na ulici na návštěvě na večírku na svatbě ba i na pohřbu. Etiketa do kapsy je učena všem kteří hledají okamžité poučení jak se vyhnout společenským přešlapům.

Chcete-li vyhrát knihu ETIKETA DO KAPSY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 1.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace