SOUTĚŽ o vstupenky na AVIATICKOU POUŤ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na AVIATICKOU POUŤ - www.chrudimka.cz

O víkendu 28. a 29. května 2016 se na pardubickém letišti uskuteční již šestadvacátý ročník Aviatické pouti. Letošní ročník nese podtitul „Hvězdy na obloze' a hvězdami nejsou myšleni jen vystupující špičkoví piloti nejen z České republiky a řady zemí Evropy ale i hvězdicové motory jimiž jsou mnohé z vystupujících historických letadel poháněny.

„Při přípravě programu letošního ročníku jsme se opět snažili pozvat některá historická letadla která jsme na českém nebi doposud neviděli. K bližšímu představením jednotlivých strojů přistoupíme až jejich majitelé plně potvrdí svoji účast. Lákadlem jistě bude vystoupení unikátních letadel s červenými býky na trupu jež by do Pardubic měla přiletět v ještě větším počtu než v loňském roce' říká k připravovanému programu Jan Rudzinskyj z organizačního štábu Aviatické pouti.

Chybět nebude ani tradiční pestrý pozemní program s řadou ukázek a rozmanitých aktivit pro děti.

Více informací o aktualitách z připravovaného programu lze získat na stránkách www.AviatickaPout.cz.

Chcete-li vyhrát vstupenky na AVIATICKOU POUŤ odpovězte e-mailem na soutěžní otázkuy a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 21.5.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace