SOUTĚŽ o knihu ZÁZRAČNÉ HOUBY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu ZÁZRAČNÉ HOUBY - www.chrudimka.cz

Češi a Slováci jsou odedávna houbařské národy. Dlouho se tradovalo že houby mohou být velmi chutnou nicméně z výživového hlediska nepříliš hodnotnou surovinou. Kupodivu tomu tak není. Celá řada hub které najdete v českých a slovenských lesích obsahují nejen zdraví prospěšné ale v mnoha případech prokazatelně léčivé látky.

Respektovaný mykolog Mgr. Martin Kříž vybral 70 druhů hub které mají léčivé účinky na nejrozšířenější civilizační choroby a to rakovinou počínaje a ischemickými chorobami konče. Tato kniha vám poradí které druhy hub jsou pro vás a pro vaše zdraví nejdůležitější.

A aby si přišli na své i ti kteří stále považují houby hlavně za kulinářskou pochoutku pro ně je u každého druhu léčivých hub i jeden originální recept z dílny autora houbových kuchařek Dalibora Marounka.

Chcete-li vyhrát knihu ZÁZRAČNÉ HOUBY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 19.5.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace