SOUTĚŽ o knihu ŽIJTE BEZ DIETY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu ŽIJTE BEZ DIETY - www.chrudimka.cz

Jsme tlustší nemocnější a hladovější než kdy předtím. Průmysl roztáčející se kolem výživy nám přitom nabízí módní hubnoucí programy kombinující en pravý poměr tuků sacharidů a bílkovin; vše ale funguje jen krátkodobě a na úkor našeho zdraví. Výsledkem je spirála potravinových závislostí toxického hladu a přejídání.

V knize Žijte bez diety nám autor dokazuje že je možné vymanit se z tohoto škodlivého cyklu jednou provždy. Hlavní východisko revolučního přístupu spočívá v pověstné rovnici: Zdraví = Živiny / Kalorie.

Podle ní potraviny s vysokým obsahem živin nabízejí větší uspokojení než potraviny plné kalorií a čím více jich jíme tím spíše umožňujeme organismu aby se choval jako stroj schopný sám sebe opravit. Tělesná hmotnost klesá nemoci mizí a nás tak čeká delší a zdravější život.

Chcete-li vyhrát knihu ŽIJTE BEZ DIETY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 11.5.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace