SOUTĚŽ o vstupenky na Muzikálové Hiotovky - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Muzikálové Hiotovky - www.chrudimka.cz

5. května 2016 od 19 hodin
Divadlo Karla Pippicha Chrudim

Muzikály jsou fenoménem dneška. Tak jako kdysi divadlu vládla opereta dnes je nejnavštěvovanějším divadelním žánrem muzikál. Ale i muzikál sám má svého krále a tím je hitmuzikál tedy představení ve kterém se hraje a tančí ale hlavně se v něm zpívají slavné hity písně které známe všichni.

Celosvětově nejúspěšnějším hitmuzikálem se stal titul Mamma Mia sestavený z hitů skupiny ABBA který znají diváci i z filmové verze s Meryl Streep a Piercem Brosnanem v hlavních rolích. Divadelní verze byla uvedena ve více než 270 městech po celém světě vidělo ho 54 miliónů diváků a vydělala přes 2 miliardy dolarů. I Česko má svůj superúspěšný hitmuzikál který na hlavu porazil konkurenty sestavené z písní skupin Lucie či Elán.

Jednoznačně nejúspěšnějším českým muzikálem se staly Děti ráje silný příběh postavený na slavných písních z 80. let které si pamatujete v podání Michala Davida Ivety Bartošové nebo Sagvana Tofiho.

A právě písně z obou úspěšných představení vám zazpívají protagonisté těchto muzikálů v hudební show nazvané Muzikálové Hiotovky.

Chcete-li vyhrát vstupenky na Muzikálové Hiotovky odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 3.5.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace