Velká kvízová soutěž s pojišťovnou Union o víkendový wellness pobyt - https://www.unionpojistovna.cz/

Velká kvízová soutěž s pojišťovnou Union o víkendový wellness pobyt - https://www.unionpojistovna.cz/

Zima je už prakticky za námi a abychom vás naladili na začátek cestovní sezóny přípravili jsme pro vás Velkou kvízovou soutěž. Hrajeme o spoustu zajímavých výher včetně víkendového pobytu v luxusním wellness hotelu!

Soutěž je připravená ve formě kvízové aplikace a prověří vás jak ze znalostí oblíbených turistických destinací a proslavených architektonických staveb tak také z méně známých přírodních monumentů a zajímavostí. Cílem soutěže je co nejrychleji a především správně odpovědět na soutěžní otázky a nahrát tak co nejvyšší skóre.

Hlavní cenou je již zmíněný víkendový pobyt v novém luxusním wellness hotelu Zochova Chata. Výhrou pro dalšího v pořadí je cestovní kufr s cestovním vybavením a výherce třetího místa si odnese cestovní vybavení.

Soutěž potrvá do 17. 4. 2016. Jméno výherce bude vyhlášeno v aplikaci do 14 dnů od ukončení soutěže. Výherce bude kontaktován na e-mail.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2016

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace