Soutěžte s Mamanci.cz a vyhrajte multifunkční dětskou autosedačku! - www.mamanci.cz

Soutěžte s Mamanci.cz a vyhrajte multifunkční dětskou autosedačku! - www.mamanci.cz

Jezdíte často a rádi s vašimi potomky na výlety? Pak Vás zcela jistě potěší nová jarní soutěž kterou vyhlašuje obchod s dětskými potřebami Mamanci.cz. Všichni účastníci soutěže získávají slevu 10% na nákup a výherce pak kvalitní multifunkční dětskou autosedačku Nania Beline!
Internetový obchod Mamanci.cz je specialistou na sortiment pro děti. V široké nabídce najdete za lákavé ceny vše potřebné jako je kojenecké oblečení a potřeby hračky nebo dětský nábytek. Důležitou součástí dětského života je ale také cestování autem kterému se nevyhne už od prvních dní kdy je jeho první cestou ta nejkrásnější - Cesta domů z porodnice. Těšit se tak můžete také na široký výběr certifikovaných dětských autosedaček určených jak pro miminka tak pro větší děti. A právě proto že děti rostou jako z vody a i autosedačku je třeba někdy obměnit vyhlašují Mamanci.cz novou jarní soutěž s názvem „Kdo si hraje nezlobí!'

Soutěž kde každý vyhrává
Kdo si hraje ten obvykle nezlobí. A jistě nám dáte za pravdu že naše děti si dokážou hrát někdy opravdu zajímavě ať už je to „adrenalinová' jízda na skluzavce nebo konzumace báboviček z písku.
Cílem soutěže je se především pobavit a sdílet nadšení trávit s našimi ratolestmi co nejvíce času. Její princip je proto jednoduchý:
● Zašlete zajímavou kuriózní nebo prostě jen roztomilou fotku jak si Váš „Mamánek' dokáže hrát.
● Získejte pro svůj příspěvek co nejvíce LIKE To se mi líbí na Facebooku.
● Vyhrajte kvalitní dětskou autosedačku!
Navíc každý! Kdo se do soutěže zasláním fotografie zapojí získává automaticky slevu 10% na nákup Mamanci.cz. Více informací o soutěži najdete na Mamánci.cz a jejich Facebooku.
Získat slevu a zajistit bezpečné cestování pro své děti ještě nikdy nebylo jednodušší!

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2016

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace