SOUTĚŽ o knížku O KRÁLÍČKOVI KTERÝ CHTĚL USNOUT - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knížku O KRÁLÍČKOVI KTERÝ CHTĚL USNOUT - www.Chrudimka.cz

Tato kouzelná kniha Vaše dítě opravdu uspí během několika minut!

Také se vám nedaří aby vaše dítě v klidu usnulo? Připojte se k rodičům po celém světě a čtěte dítěti před spaním příběh který vám pomůže nekonečné potíže s usínáním proměnit v láskyplný a zklidňující rituál.

Králíček Kája nemůže usnout. Ještěže jeho maminka zná cestu k strýčkovi kouzelníkovi Zíválkovi který dokáže našeho malého nezbedu uspat. Králíček Kája tedy putuje s maminkou k jeho domečku. Cestou potkává nové přátele a učí se od nich jak usínání může být zábavné i příjemné současně.

Tento jednoduchý příběh je psán netradičním způsobem a používá účinné relaxační techniky které vašemu dítěti pomohou se uvolnit a během krátké chvíle klidně usnout. Vyzkoušejte průlomovou metodu švédského psychologa Carla-Johana Forsséna Ehrlina a naučte se uspávat své děti způsobem používaným rodiči i učiteli v mateřských školách po celém světě.

Chcete-li vyhrát knížku O KRÁLÍČKOVI KTERÝ CHTĚL USNOUT odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 28.4.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace