Soutěž o Sebucel LIPOskin tělové mléko - www.webozdravi.cz

Soutěž o Sebucel LIPOskin tělové mléko - www.webozdravi.cz

Velmi suchou pokožku snadno rozpoznáme podle začervenání svědění šupinatění nebo i praskání. Tyto projevy obvykle provázejí trvalé záněty kůže často spojené s narušením tukové ochranné vrstvy kůže která ztrácí schopnost obnovy. Taková pokožka pak trpí ekzémy nebo kožním onemocněním jako je lupenka.
Sebucel LIPOskin tělové mléko
Sebucel LIPOskin tělové mléko
Sebucel LIPOskin tělové mléko

Na principu voda v oleji suchou pleť dokonale promastí a současně hydratuje. Má schopnost vytvořit ochrannou vrstvu na jejím povrchu v případě že vlastní tuková vrstva chybí nebo je nedostatečná.


Základem emulze je BIO pupalkový olej obohacený o hojivý panthenol vitamin E a kyselinu hyaluronovou. Vysoké podíly účinných látek výrazně urychlují regeneraci a zajišťují dlouhodobou ochranu a hydrataci pokožky. Sebucel se doporučuje i u osob se sklonem k postižení kůže v důsledku diabetu. K dostání v lékárnách a kosmetických studiích za 358 Kč.

Dermokosmetiku SYNCARE je možné si vybrat podle typu nebo problému pleti také pomocí on line poradny na www.syncare.cz/problemy-pleti.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.syncare.cz

Tři z vás můžete vyhrát Sebucel LIPOskin tělové mléko.

Sotutěž probíhá od 20.3. do 3.4.

 

Datum ukončení soutěže: 3.4.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace