Soutěž o multivitaminy Alive - www.mezizenami.cz

Soutěž o multivitaminy Alive - www.mezizenami.cz

Neléčená trvá týden a léčená sedm dní. Ano bavíme se o rýmě. Toto je časté tvrzení které by se však nemělo brát na lehkou váhu. Rýma může kohokoliv z nás potrápit kdykoliv během roku. Některé skupiny jsou však víc náchylné a rýmou víc ohrožené. Jaké jsou vlastně druhy rýmy? A jak proti ní bojovat?

Nos je orgánem plnící významné funkce které jsou důležité jak pro fungování našeho zdraví tak i pro potěchu při vnímání vůní a chutí. Není nad příjemnou procházku v přírodě a cítit vůni rozkvetlých stromů a květin nebo nad vůni oblíbeného jídla která se line z kuchyně. Membrána nosní sliznice totiž obsahuje receptory díky nimž můžeme rozlišovat množství vůní a chutí. Ano i v nosní sliznici jsou chuťové receptory. Každý z nás zná ten pocit kdy přes ucpaný nos necítíme ani jídlo které jíme.

Pro zachování zdravého fungování organismu jsou však důležité jeho termoregulační funkce kdy správně fungující sliznice zvlhčuje suchý vzduch nebo ohřívá studený vzduch na tělesnou teplotu. Jedna z hlavních funkcí nosu je však jeho obranná a filtrační funkce kde nosní sliznice resp. řasinky které ji pokrývají zachycují částečky prachu bakterií a nečistot.

Homeopatický sprej Euphorbium Compositum
Homeopatický sprej Euphorbium Compositum

V případě že rýma nastane vyzkoušejte homeopatický sprej Euphorbium Compositum doporučuje se používat 3-5x denně 1-2 dávky do každého nosního otvoru. U dětí od 2 do 6 let pak 3-4x denně 1 dávku. Výhoda tohoto produktu je že je většinou dobře snášen i při dlouhodobém používání. Rýma nám může někdy znepříjemnit život. Naštěstí existují možnosti jak proti ní efektivně bojovat přírodním a šetrným způsobem.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.peithner.cz

 

Datum ukončení soutěže: 3.4.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace