Soutěž o parfém Aromativ Bergamot & Vetiver od Dermacol - www.mezizenami.cz

Soutěž o parfém Aromativ Bergamot & Vetiver od Dermacol - www.mezizenami.cz

Parfém je vyjádřením osobnosti charakteru ale i aktuální nálady. Víte že i v Praze vznikla první kolekce parfémů od Dermacol?

Vývojové laboratoře Dermacol společně s francouzskými laboratořemi v provensálském Grasse vytvořili třináct moderních a sofistikovaných parfémů pro ženy a muže. Vybrat si můžete od nevinné květinové až po smyslné vůně zakázaného ovoce v kombinaci s růží.


Parfém se často zaměňuje s toaletní vodou. Rozdíl je především v koncentraci vonných složek obsažených v lihovém základu. Parfém Eau de Parfum má vyšší množství vonných olejů tj. 8 - 30 % v koncetrovaném lihu proto vůně vydrží déle.


Toaletní voda Eau de Toilette vydrží v porovnání s parfémem kratší dobu proto je musíte nanášet několikrát denně. Obsahuje většinou jen 3 - 8 % vonných složek v přibližně 80 % lihu.


Dermacol pro vás namíchal parfémy které můžete i navzájem kombinovat. Květinovou vůni osvěžte kapkou citrusu anebo k ní přidejte kapku kořeněné vůně a z lehké vůně na den máte vůni večerní. Můžete si tak vytvořit svůj vlastní styl.

Aromatic Bergamot & Vetiver

Vůně připomíná osvěžující probuzení ve Středomoří. Sluncem prosvícená vůně cedru a vetiveru bělost mořských mistrálových vlnek vytváří harmonii s francouzskou fialkou a egyptským jasmínem.

Dřevité tóny jantaru jsou doladěné povzbudivým sicilským citronem s kapky grapefruitu bergamotu a zázračného eukalyptu. Buďte jako mořský vánek na květinovém trhu. Tato vůně je překvapivá a plná životní energie.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.dermacol.cz.



Tři z vás můžete vyhrát vůni Aromatic Bergamot & Vetiver od Dermacol.

Soutěž probíhá od 13. do 27. března 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 27.3.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace