SOUTĚŽ o tři knihy 160 GRAMŮ SACHARIDŮ - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy 160 GRAMŮ SACHARIDŮ - www.Chrudimka.cz

Ve vydavatelství Noxi vyšla koncem minulého roku knižní novinka pro každého kdo se chce zdravě a plnohodnotně stravovat. Kniha 160 gramů sacharidů - Jezme chutně bez výčitekvznikla jako reakce na lékařsky předepisované diety pro cukrovku a rezistenci na inzulín. Autorka v ví přináší chutné originální a zábavné recepty pro všechny které mají rádi dobré jídlo.

Nový zdravý přístup nejen k jídlu ale i ke svému tělu a duši představuje dietní program maďarské autorky Krisztiny Vrábel. Tato dieta v praxi znamená tolik že denně můžeme zkonzumovat 160 gramů sacharidů v poměru snídaně 30 dopolední a odpolední svačina 20 - 20 oběd 50 večeře 40.

Denní dávku je potřebné rozdělit na pět jídel aby byl lidský organismus rovnoměrně zásobovaný energií a aby nekolísala hladina cukru v krvi.

V případě diety 160 gramů sacharidů se nekonzumují rafinované cukry bílá mouka limonády a alkohol.
Ideální je pro všechny lidi kteří se chtějí ve svém těle cítit dobře. Potřebná je pro lidí kteří mají cukrovku anebo problémy s cukrem v krvi.

Krisztina Vrábel nabízí sbírku zdravých receptů při kterých si ani neuvědomíte že se v něčem omezujete.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih 160 GRAMŮ SACHARIDŮ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 29.2.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace