SOUTĚŽ o knižní román Jonathan Strange a pan Norrell - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní román Jonathan Strange a pan Norrell - www.Chrudimka.cz

Na počátku devatenáctého století už v Anglii nikdo na kouzlení nevěří. Dokud se v Hurtfewském opatství neobjeví samotářský pan Norrell který nechá obživnout sochy v yorské katedrále. Zpráva o návratu magie se brzy rozlétne po celé Anglii. A je to jako na zavolanou: Napoleon dobyl Evropu začíná pokukovat i po Britských ostrovech a pomoc kouzel může být k odražení zatím neporazitelného agresora klíčová… Světoznámý fantastický román Jonathan Strange a pan Norrell výrazně vybočuje ze standardu žánru. Kromě výtečné zápletky a bohatého děje čtenáři nabízí ojedinělý literární styl který odborníci srovnávají s mistrovstvím klasiků Jane Austenové nebo Williama Thackeraye.

Kniha získala mnoho významných ocenění - například Times Best Novel of the Year World Fantasy Award for Best Novel nebo Hugo Award for Best Novel.

Chcete-li vyhrát knihu Jonathan Strange a pan Norrell z Nakladatelství OMEGA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 22.1.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace