SOUTĚŽ o slevy na kurz Aerial Hoop v Pardubicích - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o slevy na kurz Aerial Hoop v Pardubicích - www.chrudimka.cz

Studio Intimate bylo prvním tanečním studiem ve Východních Čechách které se zaměřilo na výuku pole dance a lekce vzdušné akrobacie. Můžete se zde setkat s rodinnou atmosférou vstřícným přístupem a přátelskými vztahy.

Aerial Hoop neboli závěsná akrobacie na kruhu je tak trochu uměním sportem tancem akrobacií a zábavou dohromady. Vzdušná akrobacie na kruhu je sice inspirovaná cirkusovým uměním ale nemusíte se bát kurzy jsou uzpůsobeny tak aby je mohl absolvovat kdokoliv. Na prvních lekcích se naučíte absolutní základy postupně se pak budete propracovávat k náročnějším prvkům a přechodům. Při tomto cvičení posílíte celé tělo a to i svaly které při běžném cvičení opomíjíte. Získáte také lepší koordinaci těla a zvýšíte si flexibilitu.

Lítej když máš křídla. Více na www.poledance-intimate.cz.

Chcete-li vyhrát slevy na kurz Aerial Hoop v Pardubicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 30.12.2015

Kategorie: Slevy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace