SOUTĚŽ o dvě původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě původní české detektivky z nakladatelství MOBA - www.Chrudimka.cz

Žebřík ke stvořiteli

Různí hrdinové z různých vrstev společnosti byť za hrdiny v pravém slova smyslu by jste je těžko označili nevyzpytatelné lidské jednání a brilantní vyšetřovatelé z řad policie…

Co se stane když si lehce znuděný akademický malíř v důchodu milovník umění a obdivovatel všeho krásného vyhlédne v lomu kámen na svojí zahrádku který ale značně přesahuje rozměry menší stodoly? V lomu ho ovšem kromě vyhlédnutého kamene čeká i další nemilé překvapení… Podaří se policii s jeho přičiněním odhalit muže který stojí v pozadí destruktivní organizace se zrůdnou ideologií ještě předtím než bude mít na svědomí další oběti?

Srdcový král

Rodilá Švédka Emma se nedávno přestěhovala do Prahy aby se seznámila s vlastí své matky a vystoupila ze stínu otce mezinárodně uznávaného autora detektivek. Zatímco se snaží svým svérázným způsobem sžít s odlišným světem a mentalitou Čechů je v jednom břevnovském bytě nalezena mrtvá studentka s nožem v srdci a kartou srdcového krále v ústech. Případ je svěřen Emmě jako zkouška která rozhodne o jejím dalším působení na pražské kriminálce. Brzy se však pro ni stane příliš osobní a zabředne do něj víc než by se dalo čekat. Bude její instinktivně vedené vyšetřování stačit na rozluštění záhady nejen zločinu ale i jejího vlastního života?

Nezapomenutelný netradiční román plný napětí i humoru spojuje to nejlepší ze severských a českých detektivek.

Chcete-li vyhrát jednu ze dvou původních českých detektivek z nakladatelství MOBA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 18.1.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace