SOUTĚŽ o knihu KAREL ZEMAN a jeho kouzelný svět - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu KAREL ZEMAN a jeho kouzelný svět - www.chrudimka.cz

Kouzelník filmového plátna Karel Zeman ožívá společně se svými hrdiny na stránkách knihy napsané na jeho počest.

Kdo by neznal filmy jako Cesta do pravěkuVynález zkázy anebo Baron Prášil. Filmy a umění Karla Zemana jsou známy po celém světě a tvoří nedílnou součást nejen české ale i světové historie kinematografie.

S knihou Karel Zeman a jeho kouzelný svět která pochází z pera jeho dcery a vnučky můžete jedinečným způsobem nahlédnout přímo do zákulisí tvorby tohoto umělce poznat triky které ve svých filmech užíval způsoby animace i jejich kombinování nahlédnout do jeho technických scénářů a skic jež stály na počátku každého filmu.

Kniha vypráví životní příběh Karla Zemana od jeho dětství představuje jeho díla inspirační zdroje jednotlivé fáze realizace i ohlasy které díla vyvolala u nás i v zahraničí. Unikátní je i svým množstvím nashromážděného obrazového materiálu který čerpá ze soukromého archivu a přináší i dosud nepublikované ilustrace a fotografie.

Přeneste se s touto publikací do kouzelného světa který ve svých filmech Karel Zeman vytvořil a nechejte se opět unést jeho uměním.

Chcete-li vyhrát knihu KAREL ZEMAN a jeho kouzelný svět odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 14.1.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace