SOUTĚŽ o deskovou hru MARCO POLO - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru MARCO POLO - www.Chrudimka.cz

Z Benátek až do Číny

Jsem přeživší z pouště znavený poutník i boháč oděný v hedvábí jsem přítel velkého Chána a obchod mi říká pane. Viděl jsem milion krás a zažil milion strastí. Jsem největší cestovatel co kdy žil. Jsem Marco Polo.

Vydejte se po stopách Marca Pola na jeho cestách po dálném východě a zažijte slasti i strasti jeho putování. Plánujte své obchodní cesty a obchodujte s velbloudy zlatem či kořením. Využijte co nejlépe schopností své postavy za kterou budete hrát a staňte se nejúspěšnějším obchodníkem!

Ve hře má každý hráč svou postavu se zvláštní schopností. Ve svém tahu hráči použijí pět kostek s jejichž pomocí mohou provádět akce: získávat suroviny velbloudy peníze zakázky či cestovat. Výši určuje kostka. Hráči během hry získávají vítězné body. K nim na konci připočítají body za dosažení Pekingu splněné zakázky a dosažení „tajných' měst. Kdo má nejvíce vítězných bodů zvítězí.

Hra Marco Polo získala letos několik ocenění - Deutscher Spiele Preis 2015 pro nejlepší rodinnou hru Kennerspiel des Jahres 2015 doporučená hra International Gamers Award 2015 pro strategickou hru.

Chcete-li vyhrát deskovu hru MARCO POLO odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.1.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace