Vyhrajte 4500 Kč a kosmetiku! - www.leky-poradna.cz

Vyhrajte 4500 Kč a kosmetiku! - www.leky-poradna.cz

Pokud se stanete v období mezi 3. 12. a 31. 12. 2015 našimi přáteli na sociálních sítích Facebook nebo Google+ zařadíte se do losování o hodnotné ceny! Svou šanci vyhrát pak můžete výrazně zvýšit doporučením svým přátelům okomentováním našich příspěvků a přidáním vlastního komentáře či zasláním vlastního příspěvku na náš

- facebookový profil Léky-poradna.cz nebo
- profil Léky-poradna.cz na Google+

Tím že nám dáte Like Líbí se mi získáte jeden bod. Další bod můžete dostat za sdílení našeho příspěvku přidání komentáře doporučení svým přátelům stačí pokud nám do zprávy napíšete koho jste doporučili a my ho nalezneme mezi přáteli Léky-poradna.cz a hned dva body za zveřejnění relevantního příspěvku na našem profilu. Dvojnásobek bodů pak získáte za tyto aktivity na síti Google+! Čím více bodů získáte tím větší budete mít šanci při losování.

Spotřebitelská soutěž bude ukončena 31. 12. 2015 ve 23:59 a vylosované výherce zvěřejníme na našem facebookovém a Google+ profilu do 3. 1. 2016.

Losování proběhne 1. 1. 2016 a to v případě že se zůčastní alespoň 200 soutěžících při menším počtu bude soutěž stornována. Těšíme se zejména na Vaše příspěvky a komentáře. A přejeme hodně štěstí!

 

Datum ukončení soutěže: 31.12.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace